گزارش دادن ارسال شده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ (ویرایش شده) سلام دوستان خودرو بعد از یک کندل پین بار یه کندل مثبت زده که نشون میده روند مثبت رو میخواد آغاز کنه احتمالا تا اولین مقاومتش بره حوالی 185 تا 190 ضخود 7074 رو قیمت 269 برای خرید پیشنهاد میکنم (نظر شخصی) ویرایش شده ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ توسط afshin.shareati 8 واکنش ها : h.m، Saeed_D، ali_mrv و 5 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ مرسیی من رو 267 گرفتم 1 واکنش ها : Dorsa.Z به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ در ۷ دقیقه قبل، h.m گفته است : مرسیی من رو 267 گرفتم عالیه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ سلام تو تایم فریم 1 ساعته به مقاومت سنکو a رسیده اما همچنان تنکانسن و کیجنسن گارد صعودی خودشونو حفظ کردن اگه بتونه رد کنه بنظر منم تا 180-190د احتمال پیشروی داریم 7 واکنش ها : ali_mrv، raharad72، Dorsa.Z و 4 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ در ۱ ساعت قبل، afshin.shareati گفته است : سلام دوستان خودرو بعد از یک کندل پین بار یه کندل مثبت زده که نشون میده روند مثبت رو میخواد آغاز کنه احتمالا تا اولین مقاومتش بره حوالی 185 تا 190 ضخود 7074 رو قیمت 269 برای خرید پیشنهاد میکنم (نظر شخصی) ممنون لطفا وقت خروج هم بگید 1 واکنش ها : amirheshmati به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ دوستان به مقاومت خودرو که خدمتتون گفتم توجه داشته باشین الان نزدیک مقاومتشه محدوده 185 تا 190 اگر ریسک پذیری پایینی دارین روی 290 ضخود 7074 رو بفروشید با 7 درصد سود 2 واکنش ها : Amirsourokian و amirheshmati به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ عالی دوست عزیز من روی ۳۰ تومن فروختم ممنون به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ به نظرتون الان همین ضخود ۷۰۷۴ رو بفروشیم روی ۳۰ تومن چطوره اگه صف بریزه خوب میاد پایین ؟؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ خیلی ممنون من رو263 گرفتم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ در ۲ دقیقه قبل، Amirsourokian گفته است : به نظرتون الان همین ضخود ۷۰۷۴ رو بفروشیم روی ۳۰ تومن چطوره اگه صف بریزه خوب میاد پایین ؟؟ به نظرم یکم صبر کنید هنوز فروشش ریسک داره ممکنه حداقل تا فردا اول تایم مثبت باشه فردا اول تایم صفش که شرو به ریختن کرد میشه فروخت 1 واکنش ها : Amirsourokian به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ در 2 دقیقه قبل، masoudshirjoo گفته است : خیلی ممنون من رو263 گرفتم مبارکتون باشه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ در ۱ ساعت قبل، Wolf of Wall Street گفته است : سلام تو تایم فریم 1 ساعته به مقاومت سنکو a رسیده اما همچنان تنکانسن و کیجنسن گارد صعودی خودشونو حفظ کردن اگه بتونه رد کنه بنظر منم تا 180-190د احتمال پیشروی داریم رد کرد ولی تنکانسن و کیجنسن فلت شدن حواستون بهش باشه 6 واکنش ها : Saeed_D، Wolf of Wall Street، raharad72 و 3 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ دوستان ضخود7074 رو روی 302 خارج بشبد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ در 2 دقیقه قبل، Wolf of Wall Street گفته است : رد کرد ولی تنکانسن و کیجنسن فلت شدن حواستون بهش باشه درسته خیلی به مقاوت نزدیک شدیم یه مقدار داره خطرناک میشه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر