گزارش دادن ارسال شده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۰ سلام بنده تولید کننده قالب های فلزی بتن هستم و قصد گسترش شرکت را دارم اخیرا قالب های پلاستیکی درحال گسترش هستند و ممکنه جایگزین قالب های فلزی بشن به نظرتون برای گسترش شرکت خط تولید قالب فلزی رو افزایش بدم یا قالب پلاستیکی رو اضافه کنم . تجربه کار با دستگاه تزریق لاستیک دارید؟ 1 واکنش ها : ali ahmadi به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ سلام جناب مهندس بنده سایت شمارو نگاه کردم و محصولات شمارو برسی کردم بنده تولید کننده قالب پلاستیکی هستم اگر مشکلی نداشته باشید میتونیم باهم همکاری داشته باشیم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در ۲۵ تیر ۱۴۰۲ قالب پلاستیکی در مقایسه با انواع دیگر قالبها سبک وزن، حمل آسان و نسبتاً ارزان هستند. آنها همچنین در طیف گسترده ای از اشکال و اندازه ها در دسترس هستند، مجتمع البرز قالب یکی از تولید کنندگان انواع قالب پلاستیکی بتن در ایران می باشد که طیف وسیعی از سایز های قالب بتن پلاستیکی موجود دارد. که ایجاد اشکال و طرح های سفارشی را آسان می کند. مزیت دیگر قالب های پلاستیکی این است که می توان آنها را بارها مورد استفاده مجدد قرار داد و آنها را به گزینه ای مقرون به صرفه برای چندین پروژه تبدیل می کند. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر